-
Supercupa: FCSB – Corvinul, joi, 20:00, DGS 1
-
Media: Digi Sport Special, joi, 22:00, DGS 1
Instanța a admis cererea cluburilor FCU Craiova, Progresul București și AFC Rapid (nu clubul din SuperLigă, ci asociația non-profit care susține că e adevărata continuatoare), conform cărora FRF ar fi funcționat în ilegalitate în ultimii 23 de ani, inclusiv în prezent. Cel cu inițiativa a fost patronul primului club, Adrian Mititelu.
Mihai Rotaru, luat prin surprindere de decizia Tribunalului București
La scurt timp după ce decizia a fost făcută publică, Mihai Rotaru a avut o intervenție telefonică la Fotbal Club. Este primul patron din SuperLiga României care reacționează cu privire la acest subiect.
“Mi-a mai trecut pe la ureche, dar nu știam. Nu cunosc detalii. Bănuiesc că este prima instanță și e cu cale de atac”, a declarat patronul Universității Craiova.
Ce presupune decizia Tribunalului București
Conform celor trei entități care au făcut cererea, în ultimii 23 de ani nu au existat schimbări de statut la FRF, iar membri noi au fost adăugați în cadrul forului în mod nestatutar.
Asta înseamnă practic, că multe decizii ale FRF pot fi contestate, deoarece ele ar fi nule. Hotărârea Tribunalului București nu este, însă, definitivă, și poate fi atacată prin apel, așa că procesul va continua cu siguranță.
O reacție rapidă a avut și Florin Prunea, tot la Fotbal Club:
“Este o chestiune foarte veche. Știa toată lumea. Au fost probleme. Esența e că din 2004, adunări generali, acordări de licențe sunt nule.
A fost un lanț al slăbiciunilor. A fost ilegal. E șocant. Problema e că a avut loc o adunare generală cu 13 cluburi recent prin care au încercat să dea o formă de legalitate cumva.
Acum toate cluburile din Liga 1 funcționează ilegal, după decizia asta, dar nu știu dacă e definitivă”, a declarat Prunea.
Etichete: frf,adrian mititelu,proces,mihai rotaru,federatia de fotbal din romania
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Source link